Måndag - mycket i huvudet

Var ordet det. Ska försöka göra klart vårat arbete idag, hoppas!
Sen efter det om tiden finns ska vi kanske hälsa på E en snabbis och sen dra iväg på badhuset en sväg, tur jag är mest ofit i världen just nu men ääääääh, jag bju! Sen bär det iväg till fjälls imorron, jag har inte fattat det än så jag har inte hunnit bli stressad. Tur D känner mig och halvt tvingade mig att börja packa lite igår. Nä, åter till verkligheten!


Take care,
Love/ S

Lördag - Julshopping!

Japp, blev lite shopping med mamma och pappa idag. Är nästan klar med alla julklappar, bara hoppas att jag ocu brorsan får till några bra bilder att ge till mormor/farmor så är det kirrat. Skönt att ha det gjort! Har rakt ont i benhinnorna av prommenaden, haha. Dåliga skor I think...
Dagen fortsätter med att vi ska fira Ds mormor som fyllt 60 i veckan, trevligt! Dock är inte min mage på humör idag, den vill mest göra ont och må illa helt utan anledning, tro vad den kommer tycka om hennes go middag... Well, we'll see! :)
Vi blev ju också bilägare igår, GRYMT skönt att ha en bil och slippa passa busstider ibland. Sen att D är lycklig som ett barn med tanke på att bilen är bakhjulsdriven är en annan sak, hoppas han överlever bara... Nä, nu blir det lite fix innan firandet!

Välkommen till värlen lill skrutt! Du kan tro att vi har längtat så efter dig!

Take Care,
Love/ S

Måndag

Tänk att jag allt som oftast lyckas blogga på måndagar. Det måste vara dom tråkigaste och mest händelselösa dagarna i mitt liv.
Idag var jag iallafall trött som få och ville mest somna i början på föreläsningen. Nu har jag piggnat till (tror jag), vilket visade sig vara helt onödigt eftersom det är en jävulst tråkig föreläsning. Kanske inte så konstigt eftersom vi har tråkigaste kursen i världshistorien.
Tror jag smiter hem tidigare idag, orkar inte sitta här till fyra och ruttna. Sen kommer Ds föräldrar ikväll och ska fira mig i efterskott, trevligt. Sen ska jag försöka komma i säng tidigt. Vilket lär bli typ klockan 22, efter grannfejden, om jag har tur, risken finns dock att jag fastnar vid paradise hotel, fan det måste jag ju sem får sova 22.30, sen finns risken att jag fastnar framför silent library och sen fist of zen och VIPS kommer klockan helt plötsligt vara tolv. Jag är KASS på att lägga mig i tid, bara att inse.
För övrigt var vi och kikade in Lex i helgen, helt okej. Eller ja, ungefär lika som det varit tidigare där, förutom att det var sjukt fräsh inredning, saknas bara annat då det är nyrenoverat. Stans 18åringar har nu fått nåt annat ställe än framnäs att gå på, grattis!
Nä, snart dags att dra sig tillbaka till föreläsning, ska tagga!


Take Care,
Love/ S

RSS 2.0