Fredag

Jag har ett sjukt sug efter att festa. Helt seriöst. Jag vet inte när jag var ut senast, alldeles för länge sen känns det som! Dock har jag en massa andra trevligheter planerade i helgen + mitt körkort är borta (kom på att jag måste förlustanmäla, men vv.se kan ju ta och dö eftersom att det inte funkar och jag orkar inte ringa kundtjänst men jag måste ju för jag måste som ha ett körkort. Fan. vart är det egentlgien?!??) och det går ju tungt att komma in på nån krog utan leg, såååå gammal ser jag nog inte ut att vara. Men fixas måste det med tanke på att jag har massa trevliga saker framför mig, inte minst en 20års dag, plus att jag vågar ju knappt köra bil, haha!
Anyway, nu ska jag försöka hitta på nåt vettigt att ta mig för, börjar inte förrns ett... Tänkte bosätta mig här fram till tolv sen käka lite med tanke på att det troligen är alldeles för länge tills jag kommer hem till någon middag.  nä, men jag har noll vettigt kvar att dela med mig av.

Take Care,
Love/ S

Tisdag - rapporten klar

Japp, äntligen är den där förbannade rapporten klar. Deadline om tre minuter, alltså typ 18 sen jag skickade in min, Kanske dags att kika om de andras ramlat in. Hm, har fortfarande inte fått två, aja, det kommer kanske, inte mitt problem! Woho!
Jag tänkte fira med att baka blåbärspaj, vart som sugen nu när jag suttit och stressat och varit arg och förtvivlad om vartannat hela dagen. Uppskattar säkert D med när han kommer hem (:
Sen ska jag fundera på om jag borde ta tag i något här hemma, har en hel lista jag vill ska vara gjort nr jag väl fyller 20, hoho :) typ:
att alla taklampor ska sitta uppe och funka, börjar bli knivigt med mörka kvällar och lite tunnt med lampor...
att sänglampan sitter där den ska
att vårat "gästrum" är städat och "inrett", med tanke på att det inte verklar bli nån vägg på ett bra tag, bokhyllan = min = I LOVE
att alla lister sitter där de ska efter all målning
att vi kanske har fixat våran super klocka som jag tror kommer bli as cool i köket
att hyllan vi köpt står där den ska och inte är riktigt lika tom som nu
att frysen blir organiserad så att alla kakor jag ska baka rymms, höhö
typ ja. sen så måste jag hänga tvätten och ta bort min döda tomatplanta från växthuset också. Det kaaaaanske blir dagens projekt.


Take Care,

Love/ S

Torsdag - Lars Winnerbäck

Okej, det här är värt ett alldeles eget inlägg.
När jag gick i ettan på gymnasiet fastnade jag för Winnerbäck. Och jag är fortfarande lika fast. Så jävulskt bra, så förbannat träffsäkra texter och jag vet inte allt. Han är helt enkelt bäst, och en av dom bästa dagarna i mitt liv var nog på Nydalabadet i Umeå där jag och en hel drös underbara människor såg han konsert, typ -06 eller när det var. Och snäppet bättre var nog när jag, mamma, Eve och Paula drog ner till Linköping mitt i vintern och såg avslutningen på hans turné, det var väl -08 skulle jag tro. Och nu i November, vet jag att det kommer bara precis lika underbart, här på hemmaplan, med en massa nya låtar, som alla är grymma. Det kan inte bli bättre.

Torsdag

Jag känner mig verkligen helt lost i veckodagarna nu. Hade min första lediga dag sen i torsdags igår, vilket innebär att jag typ har glömt att det har varit helg, så jag har just levt världens längsta vecka. Sen var jag ju ledig igår, och ändå är det torsdag. Mysko schema dom här sjuksköterskorna lever med...
Iallafall så är det faktiskt torsdag, och jag tror jag är ledig imorron, vilket bjuder på en långhelg, woho! En långhelg som troligen slutar med en heldag i Sundsvall med Carro och Anton, japp japp, nice! Var tänkt att göra IKEA och resten av birsta osäkert. Nice, dock tråkigt att man inte är ekonomiskt oberoende för tillfället. Men det kanske är sällskapet som blir det bästa med den dagen!
Idag så tänkte jag ta världens längsta sovmorgon eftersom jag är heeeeelt slut på, men pojkvännen ville annat och fick mig att vakna sådär strax efter åtta och letade diverse saker, missade bussen, och jag kliver upp och skjussar honom, jag måste ju vara snällast i världen ibland. Iallafall är jag inte speciellt trött just nu, men borde sova en stund, annars kommer jag vara döden ikväll innan jag kommer från jobbet, lovar! Nä, dags att runda av.

Take care,
Love/ S

Måndag

Jag har helt enkelt inte lust att blogga. Jag ids inte. Jag har inget att skriva.
Nä, återkommer då jag får för mig att jag har nåt att säga.

Take care,
Love/ S

RSS 2.0