Sommar

Jag längtar efter sommar.

En helst vanlig söndag

Känns som jag har massor att skriva, men det kommer ungefär bli två rader sen är det över, well well, spela roll! :)
I tisdags var det först skola, sedan fika med Sanna och Carro på tapeten, vilket var mycket trevligt, surrades om dittan och dattan, precis som vanligt, som det ska vara med andra ord! Sen, eftersom mitt körkort inte kommit än, tydligen jag som missat betala men nu är det gjort, jag väntar! Iallafall, Carro fick äran att gå på systemet åt mig, för på kvällen väntades partaj, jajjemän, Typ en timme sena anlände vi till Lovisa där vi möttes av mat och trevligt folk, och det fortsatte med spel och drinkar. Meningen var att vi skulle på puben på Husumgården, men förfesten råkade bli så trevlig att vi fastnade där tills puben hade stängt, hoppsan. Så vi fortsatte hem till oss istället och drack glögg (möjligen spetsad...) och gjorde toast, sen runt halv tre kände alla att det var dags att runda av. Dagen efter mådde vi som vi förtjänade, vilket innebar sängläge, HELA DAGEN, jag tog mig upp vid ett och åt frukost, sen bäddade jag ner mig med en bok i sängen tills klockan fyra, minst! Underbart slapp dag!
I torsdags gjorde jag och Malin det sista på arbetet och gjorde klart opponentskapet i samma sväng, vilket innebar långhelg! Jag och D åkte till stan i fredags föratt utreda lite ärenden. Då pajade bilen i Åhlénsgaraget, japp. Vi ska inte ha bil! Aja, tur det var där och inte på e4. Iallafall så kom vi hem med våran efterlängtade klocka, som vi väntat på sen vi flyttade in typ, vi köpte ett knivställ som passade våran feta kniv, jag köpte världens snyggaste skor! Ska lägga in en bild på dom sen och japp, alla kommer tycka det är typsikt mig, men det är väl inte så konstigt :)
Igår hämtade vi hem våran bil efter lite krångel, men till slut så, med hjälp av Tomas så! Sen for vi hem till Ds föräldrar och åt mat och slappade. Idag har vi stätad ut julen, D är hemma och jag har precis tagit mig ur duchen, ska fixa mat sen lär jag fastna vid tv;n. En vanlig söndag ;)




Take care,
Love/ S

Onsdag

Vi är klara med arbetet. Jag vågar knappt skriva det.
Wohoo. Visst, vi har inte skickat iväg det så lite finslipning är det väl kvar. Men ändå, det tar liksom inte så lång tid :) Hoppas ingen på jobbet läser min blogg, haha! Hade tänkt vara ledig dom här dagarna men det är ju så att dyker det upp jobb är man ju inte sen att tacka ja!
Nu väntar iallafall fika med Carro och Sanna, trevligt! Sen bär det iväg till Husum där en trevlig kväll med trevligt folk väntar på mig. Det här ser ju ut att bli en braaa dag!


Take Care,
Love/ S

Måndag - tillbaka till verkligheten...

Japp, tillbaka till verkligheten. Nyårsfirandet i Marsliden var trevligt. Liksom lugnt men ändå lite party. Alldeles för lite sovmorgon, men annars fint! Känns skönt att temperaturen steg lite så vi slapp leva med -30, jag hade seriöst inte stuckit näsan utanför dörren, inte ens på självaste tolvslaget!
Men som sagt, vi slapp!
Nu är det bara att ta tag i plugget igen, vill mest bara kräkas på skiten men så är det. Arbetet är nästan klart, bara hemtentan kvar då. Statistik i mitt hjärta. Men jag klagar inte. Jag skulle inte alls hellre ligga kvar i sängen. Att dra sig ut till bussen innan alla morgonprogram på tv har börjat, i massa minus och snöstorm måste ju vara det bästa som finns!


Take care,
Love/ S

RSS 2.0