Måndag

Min helg var lovely!! Winnerbäck med Carro och Elizabeth i fredags, så jäkla bra var det alltså!! De flesta bästa låtarna körde han och ja. Han var så bra! Och stämmningen på arenan var grym! Förutom dom fulla killarna vi hade bakom oss i början som inte alls var intresserade av vad som hände på scen och mest bara störde, men bara man var kvitt dom så var det grymt. Tänkte lägga in nå bilder, men det vill inte funka så det sket sig.
I lördags vardet hockey som gällde, roligt det med! Bra match, fullsatt arena och vinst. Nice!
Nu ska jag fortsätta plugget. Nej fan! Kom just på att jag glömt göra glasyr till mina snoddas. Måste göra det. Sen plugg. Sen grannfejden!

Take Care,
 Love/ S


Måndag

Tiden springer och jag ids inte skriva blogg. Eller grejen är kanske mest att när jag har lust att skriva ner någonting har jag inte en dator till hands och kan skriva, och när jag väl har datorn här har jag ingen lust att skriva. Tänlte iallafall uppdatera och stryka på min "to do list", det har ju gått ett tag och snart är det ju faktkiskt snart dags att fylla 20, oj oj! Sen blir det att kila hem till Dannes föräldrar och se på hockeyn och samtidigt få en liten prommis.
Just ja! Vi har ju köpt en massa julpynt till lägenheter med! Mysigt :) Uppdaterar kanske med bilder då vi har gjort jul här. Nä, dags att dra nu!

 
att alla taklampor ska sitta uppe och funka, börjar bli knivigt med mörka kvällar och lite tunnt med lampor...
att sänglampan sitter där den ska
att vårat "gästrum" är städat och "inrett", med tanke på att det inte verklar bli nån vägg på ett bra tag, bokhyllan = min = I LOVE
att alla lister sitter där de ska efter all målning
att vi kanske har fixat våran super klocka som jag tror kommer bli as cool i köket
att hyllan vi köpt står där den ska och inte är riktigt lika tom som nu
att frysen blir organiserad så att alla kakor jag ska baka rymms, höhö

Take Care,

Love/ S

Onsdag

Sitter hemma framför Bonde söker fru och är förbannad. Förbannad på CSN, på adressändring och lite, lite på HM och Vägverket.
På CSN för att det tar miljoner år att fixa lån, för att det är så förbannat krångligt så man fattar inte vad man ska fylla i, vilka papper man behöver och hur man ska få nåt svar.
På adressändringen för att vi inte har fått nå post eller nå räkningar. Och för att jag inte fick mitt HM paket och att allt är invecklat och jag fattar inte.
På HM för att jag inte fick mitt paket. Hallå, man kan väl skicka en avi via sms fast än jag har flyttat?!
På vägverket för att deras internet tjänst för förlustanmälan av körkort inte funkar, har inte gjort på typ en vecka, nödvändigt att ha en sån om den inte ens funkar?! Aja, nu har jag iaf ringt dit och får papper på fredag om förnyelse av det, heja!
Vilket argt inlägg. Säkert deprimerande att läsa... Huvva! Men.. Ja, så är livet ibland, Mitt liv med mina ord.


Take Care,
Love/ S

RSS 2.0