Fullt upp!

Minst sagt, inget fyra dagars ledig här inte, tvärt om! När det väl var helg från praktiken så skulle jag gå kurs hela helgen, ledarskapskurs med innebandyn, ingen slapphelg där inte! Men det var värt, rolig kurs och han som höll den var så jäääääkla engagerad! Jag menar, jag tror inte att alla kursledare skulle ställa sig på bordet för att alla skulle se vad han gjorde... Ja, det var grymt iallafall, men så fruktansvärt trött jag är! Jag brukar inte ha ont i huvudet, men nu har jag det titt som tätt. Jag äter, jag dricker bra på dagen, måste alltså bero på att jag sover för lite. Japp, så nu är det jag som börjar dejta kudden några timmar tidigare varje kväll. Jag är inte gjord för att börja 6.45 4-5 dagar i rad... Well, på torsdag jobbar jag iallafall kväll/natt, sen är jag ledig freda lärdag söndag :) På tal om praktiken så trivs jag som fisken i vattnet! Oh yes, Sen kanske det inte är något jag vill jobba med direkt när jag är klar, känns som att man vill hålla alla kunskaper fräscha tills som sitter lite mer fast i hjärnan. Men dom sista dagarna har varit händelserika, bäckenfraktur och stroke, spännande för mig, oturligt för de som drabbas! Å andra sidan hade det säkert hänt även om jag inte varit där. Känns lite dumt att man är "glad" då det händer saker, hemska människa. Men som sagt, det hade hänt ändå och mar lär sig inte om man inte får uppleva något!
Nä, nu ska jag ta och göra fika, se klart Spårlöst, sen somna i soffan till Roast på Berns.


Take Care,
Love/ S

Helg!

Japp, nu har jag hela fyra dagar helg, så jääääkla skönt! Jag tror inte jag är gjord för att börja kvart i sju mer än två dagar i sträck alltså, känner mig helt död!
Iallafall, imorron blir det iallafall en tripp till staden, ska kika på en bikini och lite sånt, kanske lunch med mami, vi ser vad som händer helt enkelt!
För tilfellet vill jag mest bara sova, min mage dödar mig och just nu vill jag inte vara kvinna alltså. Så... Jag dissar detta och återgår till tvsoffan, det låter som en bra idé!

Take Care,
Love/ S

Vårkänslor!

Ja, minst sagt vårkänslor!
Har haft en lugn och skön helg som till största delen har spenderats hos Dannes mamma och pappa, kanske till stor del beroende på att vi vaknade på lördagmorgon och insåg att vi inte hade någon frukost hemma...
Igår bjuds det på fika hos Em, som för övrigt fyller 20 år idag, GRATTIS GRATTIS :) Gott fika och mycket trevligt att träffa både henne och dom andra som var där.
Idag började praktiken på sjukhemmet idag, jag har minst sagt haft en mjukstart... En och en halv timmes lunch, och hemgång en timme och tio minuter tidigare, är det så det är att jobba som sjuksköterska inom kommunen?! Iallafall, denna slappa dag kombinerat men en skinade sol gav mig power, så jag har börjat resa rabatterna, kors i taket. Det jobbiga är bara att jag vet inte vad som är ogräs och vad som kommer bli blommor... Men det får jag väl se till sommaren, haha! Sen har jag funderat på vilken del av rabatten som bara innehåller ogräs och vad jag ska göra åt den. Det få vi också se. Sen har jag skottat uteplatsen, så nu kommer vi in på inglasade altanen igen, vilket innebär att jag kommer åt långpannan med falska potatisbakelser som jag ställde där ute för att förvara i kylan innan snön kom. Med tanke på att solen legat på där som senaste månaderna var dom kakorna sådär mysiga... Men vad jag egentligen ville åt där ute var veven till markisen, så nu brinner inte nacken upp så fort man sitter i soffan, nice!
Nä, det var nog allt för den här gången med.

Take care,
Love/ S

RSS 2.0