Måndag - here we go again

Japp, skolan har åter igen dragit igång med full kraft! Eller nja. Idag var det egentligen mest bara info, men lika bra det kanske... Så idag har jag fått veta att den nya kursen verkar rätt intressant (vilken jag kommer tycka tills jag måste begrava mig i bäcker), jag ska göra min praktik på kirurg avdelningen (lite läskigt), kursen bjuder på TVÅ tentor och en vfu-uppgift (usch fy och blä) och jag är ledig på min 20-års dag, wohoo! Fast nu som så många gånger annars tvivlar jag på det här. Den här utbildningen. Det är ju för anvarsfullt för mig. Man måste ju vara vuxen och förståndig för att jobba med det. Jag är ju bara ett barn än. Jag har inga planer alls på att fylla 20 om sisådär tre månader... Jag tror att jag egentligen är en undersköterska, utan så mycket ansvar. Men inte får jag jobb som det idag inte... Jag kanske blir vuxen innan jag går ut? Eller? Hoppas. Nu ska jag bekanta mig med den nya studentplattformen och beställa böcket. I lov the studentliv!

Take care,
Love/ S

Fredag - full fart mot helgen

Mitt galna tillstånd igår gick över tillslut och jag fick lite plugg gjort, efter lite tjat av världens bästa pojkvän. Nu är tentan gjord och det är hela tre veckor tills jag vet om jag behöver oroa mig igen. På tal om tentor har jag kommit fram till att jag har blivit tentasmartare under mitt år på universitet. Jag har aldrig chansat på en fråga jag inte kan, utan lämnat tomt. Helt enkelt för att om jag inte vet att jag kan, vågar jag inte chansa, för tänk om det blir fel? Tänk om det blir helt tokigt och den som rättar provet tror att jag är helt korkad och ja gud vet vad. Nu har jag kommit fram till att spela roll. Det kan inte bli mer än fel. Plus att på universitet ser läraren inte vems tenta den rättar. Den ser bara en kod som ändras för varje tenta, kanske därför...
Iallafall så är jag nu fri som en fågel, ända tills på måndag. Kvällen bjuder på tjejkväll och mest troligt utgång, det blir nog bra det! Sen ser jag fram emot lördagen som kommer att spenderas med Carro och Anton, trevligt värre! Sen antar jag att söndagen bjuder på film och mys med världens bästa. Nä, låt helgen börja!

Take care,
Love/ S

Torsdag

Jag känner mig galen. Helt galet jävla rastlös. Jag borde plugga. Men jag hittar helt enkelt ingen motivation till det. Ingen alls, inte en endaste liten gnutta, inte någonstarns. Jag har egenltigen inte motivation till något alls. Det är illa. För kommer jag inte igång snart kommer jag ångra mig en hel massa på tentan imorgon. Som jag hoppas är imorgon... Annars är jag rökt fisk. Nejdu. Ska försöka hitta lite motivation tror jag.

Take care,
Love/ S

Torsdag - svårt att komma ihåg dagar

Japp, så är det! Jag får alltid fundera när jag ska skriva in rubriken och tänka efter vilken dag det egentligen är. Idag är det torsdag, imorgon fredag, en vecka kvar till tentan och jo, jag har faktiskt kommit igång med pluggandet. Men innan tenta och plugg hänger över en igen så har jag några lediga dagar kvar, känns bra. Bland annat helgen som jag hoppas bjuder på en jäkla trevlig fest, längtar verkligen efter det, var ett tag sen nu känner jag.
Jobbade också sista dagen i måndags, känns skönt att vara lite ledig innan skolan drar igång igen. Känns som att sommaren bara har försvunnit sådär poff allt på en gång. Jag har seriöst missat hela sommaren tror jag. Iallafall alla soldagar, vilket stör mig så jävulskt, speciellt som höstkylan kom nu lagom tills att jag blev ledig, underbart. Eller.Nä, men thats life, får grilla mig i solariet så jag slipper se ut som en snögubbe länge till :)

Take care,
Love/ S

Torsdag - home

Yes man, hemma igen. Firat moster som fyller år idag, trevligt trevligt. Ska upp till Husum igen, jobb imorron. Men jag hoppas på en lugn helg med mycket sol och en del plugg, helst ute i solen. Jag har noll kreativitet att skriva blogg idag. Huvva. Jag fick en skratt attack på jobbet igår. Precis en sån som jag brukade få på gymnasiet. Ni vet då man skrattar och skrattar och skrattar och till slut skrattar man för att man skrattar och det går bara inte att sluta. Och et utlösande faktorn var ett fruktansvärt dåligt ordspråk, nämligen: Har man huggit yxan i båten är det bara att ro som fan!
Det sjuka är att jag ler åt tanken. Nä, nu ska jag dra vidare.

Take care,
Love/ S

Torsdag - rapportskrivning, igen

Japp, men nu är det bara komplettering av skiten som gäller. Dock känns det jävligt tungt, då jag faktiskt har varit LEDIG idag, och hade jag inte haft den här förbaskade skiten att göra hade jag tagit med mig lillebror till nyänget, DET hade varit nice. Kände mig tvungen att ta en paus från skrivandet nu, då inga roliga människor skriver till mig på msn eller facebook 8) Drog en runda på stan idag med, hittade en massa snyggt, men det mesta jag provade var för stort, vilket kändes aningen tråkigt då det inte fanns mindre stolekar kvar. Sen provade jag också ett par jeans shorts som det stod "low" på, men när jag drog på mig dom gick dom ändå utt till navlen typ, very low... Kul att veta liksom.
Fick sms av Eve idag när jag var på stan. På måndag går det en sista minuten till Cypern, samma ställe som vi var på. Man känner sig inte alls sugen att fara, nejnej. Men pengar och jobb sätter ju stopp för såna roliga planer. Ååååååååååh. Har just nu en bild i huvudet från Cypern, en eftermiddag när Eve låg på en solsäng och pressade och jag satt vid poolen och solade samtidigt som det inte blev för varmt i minst en timme i sträck. Jag skulle ge en hel del för att få den stunden igen. Och inte blir det mycket bättre av att jag har solat typ en gång i våras så jag är typ lika vit som min tröja. Jag känner mig liksom halv sliten om man ska komma tillbaka till skola och grejer och man har fått noll färg. Hoppas det är pressar väder nu dom dagar jag är ledig, så jag kan ligga ute med böckerna i högsta hugg och plugga vidare...
Nä, lika bra att återgå till rapporten och komma på vad det finns för mätinstrument och hjälpmedel för att kontrollera en persons andning.

Take care,
Love/S

Onsdag

Hemma i Domsjö, skönt! Man uppskattar småsaker när man är hemma hos mamma och pappa. Liksom, maten trollas fram på bordet utan att jag måste göra nåt. Och jag behöver egentligen bara ta reda på min egen disk. Och ja, det är liksom inte mitt ansvar, gud så skönt det är. Nu kom älsk också, hörde bilen genom fönstret.
På tal om väskan jag nämnde i förra inlägget, mamma bara låååååånar. Och jag gillar min trollkarlshatt, så mig går det ingen nöd på liksom! Nu ska jag pussa på D och försöka komma igång med kompletteringarna.

Take care,
Love/ S

RSS 2.0