Lördag - sommar!

Super härligt väder ute idag, ska snart ta vara på solen! Blir först stan med pappi en sväng, sen ska jag lägga mig ute och starta upp någon form av bränna, sen väntar plugg, Idag ser jag rätt ljust på livet!
Dock går det ju inte att komma undan att man är lite avis på mamma och gänget som just nu ligger på en solsäng vid polen i Alanya och har det bra. Aja, jag är rikare än dom iallafall, höhö!
Ikväll är det tänkt att vi ska träffa tjejerna, var ett tag sen sist. Sen bär det iväg till Husum, och förhoppningsvis mys med lilla Emma, lovely!
Nä, dags att kila! Tjing!

Take care,
Love/ S

Måndag - en ny vecka

Update:
Klarade läkemedles tentan, känns så skönt! Äntligen det ur världen!


Japp, ny vecka som sagt. Som fylls med plugg. Som vanligt nu för tiden. Men snart är det tre månaders uppehåll, om jag pluggar på nu och klarar allt vill säga. Men det får gå som det går. Ska visst få tillbaka resultatet på läkemedel idag, HOPPAS VERKLIGEN att det gick vägen denna gången, orkar inte plugga på det igen, känns som att jag redan kan det och kommer bara åka dit på nåt slarvfel. Aja, det får gå som det går. Nä, snart dags för Domsjö,
och ett stort GRATTIS till Carro och Jonta som båda fyller 20 år idag!

Take care,
Love/ S

Tisdag - mera rapport

Mja, kan väl inte påstå att jag kommit så mycket frammåt men. Sitter i tjära, fy fan vad jag är less. Jag vet inte alls vart jag ska he mig, vart jag ska börja, vart jag ska sluta, vart fan jag ska få sex jävla sidor från?!
Suck, det är tisdag och jag längtar redan till helgen!!!!! På fredag blir det först jobb, sen ska vi fira Eve lite i efteskott, smörgåstårta och kanske lite grillning, det blir mys! På lördagen blir det sen troligen en trip till Husum och till Emelie och Roger, sen tillbaka och på kvällen ska vi fira Carros 20 års dag med lite fest, jag tror och hoppas att det blir en sjukt rolig kväll! Ja, framtiden kan man alltid längta efter...

Take care,
Love/ S

Måndag, rapport....

Har nu kommit tillbaka till den teoretiska världen efter fyra veckor ute i verkligheten ungefär. Sitter och försöker komma frammåt med rapporten som jag såklart har väntat på att börja med tills efter praktiken och ja. Alltid lika svårt att veta vart man ska börja, och nu känns det lite extra drygt, eftersom man ska skicka runt dom i klassen, och ja, en sak om läraren tycker att man skrivit helt uppåt väggarna fel, då får man komplettera. Men klasskompisarna lär ju undra vad man har haft för sig ungefär 8)
Hade iallafall en superhelg med trevligt folk och en riktigt rolig lördagskväll hos Lovisa med mycket trevligt folk, både nya stärnor och gamla bekanta, sånt behövs verkligen ibland! Sen att man mår som man förtjänar dagen efter, det kan man ta när man haft så kul! Ser redan fram emot nästa helg som redan lite löst börjat ta form med lite små planeringar. Hoppas på att få träffa Dannes lilla kusin med, en liten flicka som sa Hej till världen för första gången i lördags morse, 51 cm lång och 3340g tror jag det var, mysigt! Helgerna är mitt liv just nu!
Nä, nu blir det tillbaka till rapporten igen, kände att jag var tvungen att skriva ner lite saker som jag förstår för att avlasta huvudet lite.

Tacke care,
Love/ S

Tisdag

Ensam i lägenheten igen, vilket jag är rätt mycket i veckan, enda dagen som jag jobbar samtidigt som någon är torsdag så. Hade nyss tänkt ta tag i rapporten for real, men jag började kolla på det och kände att det var fruktansvärt svårt utan alla anteckningar som befinner sig i mitt skåp i omklädningsrumet på sjukhuset. Alltså kommer jag att skjuta upp på skiten en dag till. Vilket jag kommer ångra senare, det känner jag på mig, men jag vet inte vad jag kan göra annars. Tänker iallafall göra lita anatomi efter det här. På tal om det känns det så drygt med två tenton i juni. Båda är så pass stora att det känns hopplöst att klara bägge. Och jag måste satsa på anatomin, för klarar jag inte den på två försök till får jag inte gå vidare i utbildningen vilket skulle suga rätt hårt. Samtidigt som jag vet att jag måste plugga röven av mig för den så känns det drygt att lägga den här kursen åt sidan, men jag kan inte ta in allt på en gång. Fy, jag vill jag vill jag vill!
Men nu försöker jag tänka lite på det positiva, jag ska hem i helgen och då blir jag hemma för evigt igen. Typ iallafall. Och jag har en heeeel vecka förutom några timmar på måndag som jag kan skriva rapporten. Det borde jag klara. Dock tog jag på mig att jobba fredag..... Men den ska ju liks in kl 12 på fredag så lika bra att vara klar på torsdag. Nu gled jag in på det ämnet igen!
Nä, nu vill jag hem! Jag vill göra massor när jag kommer hem, massa roliga saker som jag inte måste göra, utan bara vill! Så får det bli. Nu väntar anatomi. och GRATTIS till Evelina som fyller 20 idag!

Take care,
Love/ S

Måndag

Helgen är över och sitter än en gång här och väntar på att gå på kväll. Kom just på att jag glömt att fixa lunchen, vilekt jag måste göra nu så jag slipper stressa arslet av mig sen.
Var på ikea med D igår, riktigt trevligt! Kom hem med en hel massa saker och nu har vi allt vi behöver för att flytta in, utom lampor och så var det nåt mer. Men såna saker har vi sett här hemma, så dom inhaldas innan det är dags :)
Nu är det bara fyra dagar kvar här och jag längar en hel massa på att det ska vara över. Jag är rätt uttråkad på min praktik känner jag. Men men, det är som sagt snart slut! Och snart är det sommar, mindre än en månad kvar tills jag får lov, och ca fyra månader tills det är dags att ta tag i plugget igen, lovely!
Nä, nu ska jag fixa lunchen, eller middagen kanske man säger då det handlar om kvällsjobb. Aja, sak samma så är det det som gäller nu och sen kör vi igen, suck!

Tacke care,
Love/ S

Torsdag

Jobbar kväll idag så sitter ensam i lägeheten. Håller på att få i mig nån form av frukost/lunch, sen blir det en stund med kliniska kemin, är dock rädd att det kommer skita sig på lördag ändå. Vilket lär innebära ännu en tenta i början av juni, bajs också! Aja, vi får väl se :)
Halvtidsbedömning idag, känns inte så roligt, visserligen har huduhandeldaren redag sagt att jag kommer bli godkänd om jag inte gör något mycket dumt eller om jag inte gör nåntingt alls, men det jag är mest rädd för just nu är att man ska motivera alla jäkla saker man ska prata om! Koppla till något speciellt tillfälle då man har lärt sig/utvecklat just det. Nä, fy fan! Det här är ju tusen gånger värre är utvecklingssamtalen i skolan kan jag ju lova!
Iallafall. När den här dagen är över tänkte jag och Malin ha en väldigt slapp dag imorron, ska nämligen gå med sjukgymnasterna mellan 8.30-14.00, sen drar vi tillbaka till lägenheten och vid tre åker vi hem tillsammans med Sara, så vi är hemma runt 16 imorron, JAG LÄNGTAR! Hem ljuva hem :) Ska även hinna med två tentor som sagt, en titt i lägenheten, träffa D;s familj som nu är hemma från Egypten, dom har nog massor att berätta, sen blir det nog en ikea tripp på söndag medans Gabbe är på Ångermanlandsläger i kramfors. JAG LÄNGTAR EFTER HELG!

Take care,
Love/ S

Måndag

Praktiken fortsätter. Och jag är så less av nån anledning! Fy. Jag vill bara att det här ska vara slut och avklarat nu! Men men.
Jag fick nåt infall idag och kom på att jag är så glad över att jag har folk runt ikring mig som bryr sig och stöttar mig! Jag har en pojkvän som betyder hur mycket som hellt, som är så bra på alla sätt och vis, jag har min familj som stöttar mig och alltid ställer upp vad det än gäller, jag har vänner som gör min lediga tid så mycket bättre och påminner mig om att det finns ett liv bortom skolböcker och tentor. Låter sådär lagomt klassiskt töntigt, men ibland får man bara helt plötsligt en tanke om alla runt en som hjälper en fram i vardagen och allt för sällan låter man dom veta hur mycket dom betyder för en. Kärlek till er!

Take care,
Love /S

RSS 2.0