Länge sen...

Ja, jag vet, jag har inte bloggat på eeeeeevigheter. Men när jag har haft nåt att skriva om har jag inte haft nån dator i närheten och när jag har haft en dator i närheten har jag inte haft nåt att skriva om, såatte. Men ska försöka få nån bättring på't!
Sen sist har iallafall massvis hänt, våren verkar vara här, om vi inte får ännu en baksmäll med massa minus och snö, men det är ju snart april... Fast å andra sidan minns jag ju sista april när jag var liten... Nån gång fick man skotta sig fram för att få plats för en brasa, andra gånger fick man ha vattenslangen till hands så gräset inte skulle brinna upp. Jag hoppas att det blir en sås sista april som jag nämnde sist. Eller som fårra året då det grillades med härligt folk!
För tillfället har jag praktik, sju veckor kvar, en gjord. Trivs hittils som fisken i vattnet, och har en superbra handledare! Dock har jag inte visat upp mina mål än, kanske borde göras... Men det känns så jobbigt! Nä, på torsdag sker det, då är det nästa pass som gäller!
Har också funderat lite på det där hur det var att börja plugga... Om det var rätt? Och jo, det känns nog rätt. Eller det känns som jag kommer att ha tusen miljoner ton ansvar på mig, men det är ju så många andra som klarar det, så varför skulle just JAG av alla inte göra det? Nej, jag hoppas jag lär mig! Sen så vet jag inte vad jag skulle pligga till om jag skulle byta bransch, verkligen ingen aning alls. Jag har liksom ingen överbliven talang jag borde ta reda på. Well, det blir nog bra tillslut!
Nu blir det sängen, imorgon väntar en av två dagar på dialysen. Undra hur det är där... Har hört att det är mycket "stå och kolla" där, men man kanske får se nåt nytt, spännande. Hoppas!
för övrigt är jag helt torsk på Chris Brown - Crawl för tillfället. Och för er människor som fortfarande kollar i min oaktiva blogg, men knappast orkar läsa allt, LYSSNA!

http://www.youtube.com/watch?v=2ZmtJZEKe-4

So where do we go from here
With all this fear in our eyes
And where can love take us now
We've been so far down
We can still touch the sky

If we crawl
'Til we can walk again
Then we'll run
Until we're strong enough to jump
Then we'll fly
Until there is no end

Take Care,
Love/ S

RSS 2.0