Onsdag

Idag var ingen bra dag. Ursch, jag var trött och less och inget funkade. Jag ville bara hem hem hem! Aja, till slut var ju dagen slut iallafall så jag och Maja for och åt med hennes föräldrar. fy faaan vad mätt jag vart! Kom hem och landande i soffan, oväntat 8) Blir en slöarkväll, sen är det bara en dag till at överleva innan jag åker hem till familjen och mannen min, kärlek!
Ska hälsa på ny opererade pappa på fredag, hoppas allt går braa :)
Nä, nu är min bloggfantasi väldigt slut så nu återgår jag till reprisen på Greys.

Take care,
Love/ S

Måndag

Tillbaka i Sollefteå efter en härlig helg hemma! Bara varit med vänner och familj och tagit det lugnt, sen blev det utgång i lördags, mycket trevligt innan, men krogen var ju inte så skoj, fruktansvärt lite folk! Men men, nu börjar en ny vecka, jobbar kväll idag, sen är det dag hela veckan. Åker hem torsdag och blir hemma till söndag kväll, lovely! Nä, nu ska jag åka och handla så vi har middag och lunch här framöver!

Tacke care,
Love/ S

Tisdag

Har varit ledig idag, Maja jobbade dag och Malin kväll. Jag och Malin var ute och gick en sväng innan hon for på jobbet, sen har jag varit ensam här sen halv två med datorn och tv;n som bästa vänner! Fast lite vettigt har jag gjort med. Jag har pluggat anatomi, lite iallafall, sen har jag städat i köket och startat diskmaskinen som går för fullt, sen har jag duschat och det är väl typ min dag 8) Gjorde iallafall klart med pappa att han hämtar hem mig och Malin på fredaag, skönt att inte komma hem allt för sent. Nä. Jag har verkligen ingen fantasi om vad jag ska skriva idag, huga. Återkommer nog imorgon efter första praktik dagen!
Take care,

Love/ S

Måndag

Sollfeteå var det nu ja.. Just varit en snubbe hät och fixat så internet funkar i vardagsrummet, skönt!
Kom ju ner igår, åkte och kikade på längehten, inget fel på den alls :) Sen åkte vi och käkade och handlade lite, sen satt vi framför tv;n mest hela kvällen. Sen hade vi info på sjukhuset idag, verkar rätt trevligt där, men jag har på känn att jag har hamnat på en tråkig avdelning med en handledare som är typ två meter lång och har hår som Marge Simpson...... Fast jag får väl återkomma om det på onsdag, då jag har gjort min första dag där, fick som varken träffa handledare eller huvudhandledare där idag.
Sen har jag också en sjuk hemlängtan, galet vad jag är hemmakär alltså, men jag vet ju att jag inte har något annat val än att stanna här i fyra veckor... Aja, alla hemma finns kvar och jag får ju faktiskt vara hemma på helgerna med. Men det kommer inte bli helt lätt. Aja, nog om det! Jag återkommer om något intressant inträffar! Kärlek till alla hemma!

Take care,
Love/ S

Onsdag

Idag är ingen bra dag känns det som. Grått äckelväder med snö och regn och så fick vi veta hur Klinisk Kemi tentan gick, 4 poäng ifrån G, jag kunde väl ha kuggat ordentligt istället? Aja, betyder alltså två omtentor den 9;e maj, kul liv.
Hade också case seminarium idag, skönt att ha det bortgjort iallafall. Sollefteå närmar sig som sagt, lite läskigt är det allt. Jag orkar inte alls böja packa, sätta upp mål för min praktik, börja plugga på allt som ska göras.
Alltså. Tills 9;e maj ska det vara Läkemedelsberäkning och Klinisk kemi
Till 4;e juni ska det vara Anatomi och fysiologi och Vård vid specifika sjukdomstillstånd 1
Och på det ska vi skriva en uppsats på 8 sidor under VFU;n.
Heja mig. Om ni inte förstod det så har jag inget liv förrns 5;e juni. Kom gärna ihåg mig tills dess!

Take care,
Love/ S

Onsdag

Min karl är helt enkelt bara bäst, kärlek till honom!

Jobbade ikväll, drygt, men det är pengar, och det är mycket välkommet! Imorgon ska Danne mest troligt äta glass med Johannes på stan, jag vill också! As länge sen jag träffade honom känns det som, så jag hoppas jag hinner se honom och säga hej iallafall :)
Nu blir det sängen för att orka med seminarier imorron, sen är jag nog tvungen att plugga lite metod.. Praktiken närmar sig!
Sov gott!

Take care,
Love/ S

Tisdag

LÄS! Så sant så sant!
Allt för sällan visar man för andra
Glädjen att dom finns där varje dag
Alla har behov utav att känna att man är nå't bra
Man håller ofta Viktiga Små Ord långt kvar där inom sig
Svårt att ge beröm och våga säga; "vad jag gillar dig!"

Att man älskar mat eller nåt annat
Det är nåt vi säger titt som tätt
Varför är beröm till sina vänner inte lika lätt
Man håller ofta uppskattande ord långt kvar där inom sig
Ge beröm till nån du tycker om och säg; jag gillar dig

Man håller ofta Viktiga Små Ord långt kvar där inom sig
Ge en kram till nå'n du tycker om och säg; jag gillar dig

Tisdag

Shit, jag var verkligen tvungen att tänka till för att komma på vilken dag det var. Dagarna bara flyter ihop när man är ledig så länge, plus att det kändes som söndag igår med Van Veeteren och allt.
Men Tisdag idag iallafall, och det är en riktigt härlig dag! Både idag och igår har det varit massa vårigt ute, sol och varmt, så härligt! Idag när jag och Danne kom till stan från Husum satte vi oss på busstationen och åt glass och väntade på att pappa skulle sluta så vi kunde åka hem med honom, DET är vår! Glass och strålande sol med någon man tycker om. Jag längtar tills det blir årstid för glass nere i hamnen, det är lovely! För övrigt längtar jag till sommaren överhuvudtaget! Fast än jag ska jobba hela sommaren så känns det bra mycket lättare än skola liksom. Plus att vi har bokat hotell till gatu, vi blir en hög med riktigt trevliga människor så jag tror knappast den helgen kan slå fel! Den brukar för övrigt inte göra det heller så.
Egentligen har jag en hel massa saker jag borde och tänkte göra idag, men så fort jag kom hem försvann orken helt! Jag borde plugga, städa rummet och kolla att jag har allt rent och så till Sollefteå, men det känns så fruktansvärt omotiverande så fy! Pia fyler år idag, så tippar på att det blir en tripp upp till Moliden idag när mamma slutat jobba, vilket är rätt snart såg jag nu... Vilket betyder att det är hög tid att hoppa in i duschen och byta till mindre slappa kläder...

Take care,
Love/ S

Söndag

Helgens sista dag egentligen, fast alla är ju lediga imorron med, så det känns lite lyx, och inte lika hemskt som alla andra söndagar brukar göra. Jag är lite avis på typ resten av Sverige. Dom sa igår eller om det var idag på radion att våren har kommit ända till Sundsvall. Då kan den väl lika gärna komma hit på en gång?! Blir lagomt avis på Eve som sitter ute och käkar lunch i solen i t-shirt ungefär, och så fick jag ett sms av Nike igår, hon låg och solade i underkläder. I april. FUSK. Jag vill ju också ha vår! Aja, våren kommer väl hit snart med :) Men nu ska jag förflytta mig ytterligare tre mil norrut, och imorgon blir det soffköp, finally! Och snygga röda kuddar till hoppas jag, om det finns iallafall :)
Take care,

Love/ S

Torsdag

Dagen har varit fylld av en hel massa saker! Jobbade först, det borde vara kriminellt att behöva börja jobba kl 6 på morgonen, fy tusan vad död jag kände mig! Det visade sig iofs bli ett rätt lugn dag så jag överlevde ju. Sen när jag slutade vid halv tre åkte jag och D till BOOM och kikade på lite allt möjligt. Där hände en rätt rolig grej, Danne hittade en soffa som han tyckte vad mycket bra, och jag tyckte mer njaaa. Så vi gick vidare in i butiken, jag hittade en soffa som jag tyckte var wow och Danne fick jag med mig. Så vi bestämmde oss för att fråga om lite mått och så, för att veta om den ens rymmdes, och när vi ändå vad på gång frågade vi om måtten på soffan Danne hade hittat. Där kom det roliga in i bilden. Vi har fallit för samma soffa, fast i olika tyg! Helt plötsligt vart valet av soffa super enkelt, och innan helgen är över är vi en soffa rikare! Puss på D och puss på soffan!
Nu ska jag sova och vara LEDIG resten av påsken!

Love/ S

Blogg...

Ja, så föll jag som alla andra för det här med blogg. Inte för att jag någonsin kommer ha något meningsfullt att skriva här, men nån gång kanske det sker ett mirakel eller två, och det kanske faktiskt hamnar något vettigt ord här, men time will tell!

Love /S