Fredag

Blir ett snabbt inlägg innan älsk blir less på mig och längtar allt för mycket tillbaka till husum. Är iallafall hemma på snabb visit, åt lite mat och så. Blev en väska rikare också, rättvist, eftersom mamma snott en av mina. Imorron blir det klingre, sen får vi se vad resten av helgen bjuder på. Verkligheten börjar komma ikapp mig och jag inser att det snart är skol dags igen. Usch fy och ångest. Kort inlägg var det.

Take care,
Love/ S

Tisdag - ledig!

Japp, just det. Ledig idag och imorron och befinner mig därför hemma i Domsjö, härligt! Vädret är sol, men det blåser, så blir inget bad som jag hade hoppats på. Jag har inte badat på hela sommaren. Skandal. Behöver lite lediga dagar som kan spenderas på typ Nyänget, nån som är på?
Nä, jag har verkligen inget vettigt att komma med, så jag lägger ner för stunden.

Take care,
Love/ S

Onsdag - länge sen sist!

Japp, sjukt länge sen jag bloggade nu! Så nu blir det troligen ett långt inlägg, med en hel massa uppdateringar, roliga som tråkiga.
Lika bra att ta det från början. Jag började min sommar med dubbla tentor, anatomin som nästan var viktigare än livet själv och vård vid specifika, som fick gå som den gick. Nu så vet jag iallafall att jag klarade anatomin, vilket är lovely och att jag kuggade den andra, vilket var väntat. Alltså väntar plugg i sommar, vilket känns rätt drygt, men men, det är inget att göra åt!
Sommarens jobbigaste händelse har jag redan upplevt, det är jag helt säker på, även fast det bara gått tre veckor, med tanke på att någon som betytt, och betyder, väldigt mycket för mig och mina nära har gått bort. Det är en sjukt jobbig tanke och det är svårt att hålla tillbaka tårarna när man tänker på det. Jag tänker på dig ofta ofta, och jag och alla andra saknar dig! Men som Eves mamma har lärt mig tänka: Allt som sker, sker av en anledning. Man får försöka tänka så. Det kanske var meningen att det skulle bli nu, att det blev bäst så, men hur mycket man än tänker och vet är det alltid lika jobbigt att veta och tänka tillbaka. Begravningen har varit och den var sjukt jobbig, men på nåt konstigt vis är det skönt att ha den bortgjord med. Att få ha sagt hej då en sista gång. Men jag kommer aldrig, aldrig att glömma. Du kommer alltid finnas i våra minnen och våra hjärtan!<3

Mitt i allt jobbigt så flyttade också jag och Danne hemmifrån, till en lägenhet i Husum. Japp, du läste rätt, jag är nu Husumbo. Lite iallafall. Det är iallafall en super fin lägenhet, en trea på 76 kvadrat och ja, vi trivs där. Efter en veckas ledighet hade vi nästan bott in oss i lägenheten och det var dags att börja sommarjobba. Jag jobbar på Husums sjukhem och trivs som fisken i vattnet! Superbra människor som jobbar där och de som bor där är också helt underbara, de flesta iallafall, så mig går det ingen nöd på, egentligen. Fast nog tar det emot att kliva upp tidigt ibland, och att jobba hela helger då alla vänner gör något superoligt, men det är väl smällar man får ta.
Under sommaren har vi också firat ett år tillsammans, sjukt vad fort det gått! Men det är underbart, DU är underbar! Vi firade med middag på kina restaurang och sen tog vi det bara lugnt och myste med film i lägenheten.
Imorgon börjar sommarens enda planerade grej, nämligen Sundsvalls gatufest. Fjärde året i rad nu, Scandisc City blir hotellet. Det känns sjukt roligt och vårat rum (Jag, Danne, Henny) kommer utan tvekan att vara det bästa. Jag ser fram emot en helg med underbart trevligt folk, härligt väder och BRA fest!
Så det var en uppdatering om mitt liv de senaste veckorna och nu ska jag börja packa inför helgen,

Take care,
Love/ S

RSS 2.0